Gratis föreläsning
Gratis föreläsning om stresshantering

Vi på Hälsoringen har nu en kampanj där vi erbjuder alla våra besökare en gratis föreläsning om stresshantering. Detta är ett erbjudande från vår företagshälsovård som gäller hela år 2019. Det gäller inte bara dig som är företagare eller anställd utan alla som besöker oss här online. Vår tanke är att det bästa sättet för att förebygga ohälsa, är att erbjuda verktyg som gör det lättare att hantera den stress som många av oss utsätts för så gott som dagligen. Så vi erbjuder dig att delta!

  • Gratis föreläsning utan insättning
  • Både dag- och kvällstid
  • Populär och kunnig föreläsare
  • Rabatterat pris på hennes senaste bok
  • Fika till självkostnadspris

Gratis föreläsningar med populär föreläsare

Vi kommer att ha flera föreläsningar och förlägger dem både på dagtid och kvällstid, så du behöver inte ta ledigt från jobbet för att kunna delta. En föreläsning tar cirka två timmar, men kan variera lite beroende på hur många frågor det blir under frågestunden som är i slutet av föreläsningen. Vi tar en kaffepaus och en bensträckare i halvtid, då kan du köpa kaffe och kaka för endast tjugo kronor. Är du hungrig kan vi också erbjuda en smörgås för samma pris.

Du har kanske varit på liknande föreläsningar förut och tyckt att det varit bortkastade pengar, här blir det tvärtom som att få gratis pengar. Plus att vi lovar dig en intressant och givande upplevelse. Vår föreläsare är mycket populär och efterfrågad, hon har lång erfarenhet av stresshantering samt licens i ämnet. Du får också möjlighet att köpa hennes senaste bok om avslappning till ett mycket förmånligt pris som betalas på plats, kontant eller med BankID.

Viktigt att förebygga ohälsa

Nya undersökningar visar att stress är en bidragande orsak till både fysisk och psykisk ohälsa. Genom att få upp ögonen för onödig stress kan man undvika många sjukdagar. Att bli medveten om den stress som påverkar oss negativt kan även hjälpa den som redan är sjuk. Genom att få verktyg som hjälper en att kunna hantera stressen så kan man också återhämta sig snabbare.

Det är inte bara på jobbet vi kan uppleva stress utan även i många vardagssituationer, till exempel i trafiken, i kön i butiken eller i oroande tankar som ligger och mal. Som allt man borde göra och allt man inte gjort eller kanske skulle gjort på ett annat sätt. Sociala medier och TV-reklamen kan också öka på vardagsstressen, plus alla val man numera måste göra själv, förut hade vi ett elverk och ett televerk.

Anmäl dig här!

Du kan ta del av erbjudandet här på nätet, utan konto hos oss och utan registrering, allt du behöver göra är att fylla i kontaktformuläret här så kontaktar vi dig. Du får då förslag på ett par olika datum och tider att välja mellan där det finns lediga platser samt aktuell lokal.

 


 Copyright © 2019 Hälsoringen. Alla rättigheter reserverade. En del av Neron Hälso- och Sjukvårdsutveckling AB