Vårt nya städföretag

Jag har hittat dem. Det perfekta städföretaget. Många av er vet hur länge jag letat. Många har läst mina inlägg om detta och om hur jag sökt efter den perfekta servicen. De tjänster som passar just mina och min familjs behov av städning. Nu har jag alltså prickat rätt, väldigt rätt.

Det satt ändå ganska långt inne. Jag testade nog 8 städföretag innan jag nu fick jackpot. Idag tänkte jag att jag skulle berätta exakt vad det är med just detta bolag som gör att de är så bra. Jag gör det, min vana trogen, genom att skriva en lista. Håll nu till godo:

Servicen

Ja, ingen större skräll att jag skulle peka på servicen med städföretaget först och främst. Det är dock väldigt viktigt. Det är essentiellt för mig som kund att känna att det är städföretaget som anpassar sig efter våra behov och inte tvärtom. Detta placerar jag alltid i första rummet.

Här har vårt nya städföretag varit föredömligt från första kontakten. Jag ringde upp och förklarade vad vi behövde hjälp med. Istället för att de försökte pracka på mig något jag inte ville ha lyssnade dem. Tjejen jag pratade med hummade i telefon och tog anteckningar. Därefter föreslog hon ett möte där vi kunde tala närmare och diskutera hur deras städföretag eventuellt kunde bistå. Utmärkt service som passar mig som handen i handsken.

Resultaten

Vi har anlitat detta städföretag för städning hemma varannan vecka. Det passar vårt livspussel bäst att de utför sina tjänster på fredagar så det har vi valt. Den här fredagskvällen mår vi väldigt bra över att vara hemma. Det är så otroligt städat så ni kan inte förstå. Detta säger jag i egenskap av trebarnsförälder som dessutom är dålig på att hålla efter i hemmet. Det blir beboeligt tack vare vårt städföretag. Resultatet av städningen är faktiskt otroligt och jag är väldigt glad över det. Det märks dessutom på hela familjen och inte bara på oss vuxna.

Kontakten

Detta kan förstås kopplas till servicen hos städföretaget men förtjänar ändå att nämnas separat. Jag är oerhört tacksam över att kunna föra en god dialog med företaget. Man känner sig som en inkluderad part i sin egen tjänst på ett sätt jag inte upplevt förut. Risken är annars att känna sig som en betalande kund som knappt har kontakt med bolaget som får ens pengar. Så är inte fallet med detta städföretag, och det uppskattas verkligen.

Ställ gärna era frågor i kommentarsfältet. Där kan ni också fråga mig om namnet på detta städföretag om ni vill!