Erbjudanden under Black Friday

Jag vet att många av er delar mitt intresse för shopping. Framförallt vet jag att många av er delar mitt intresse för shopping under årets största shoppingdag. Jag talar förstås om Black Friday och de många erbjudanden som står för dörren under dagen. Detta inlägg kommer helt att dediceras åt detta ämnet. För den som ser fram emot när ”temat” i denna blogg går tillbaka till vanligt läge – Vänligen besök bloggen igen veckan efter Black Friday då jag har slut på erbjudanden att skriva om.

Med detta sagt så ser jag fram emot att ägna ytterligare ett inlägg åt detta tema! Black Friday-erbjudanden är det bästa jag vet och i år ser det ut att bli något slags rekord för många. Detta gäller både mängden varor som ser ut att komma upp för rabatterade priser, men också själva priserna. Det verkar vara pressade priser i betydligt större utsträckning än vad som gällt förr. 

Några av de erbjudanden jag hört om inför årets Black Friday är dessa:

Hörlurar

En av Sveriges största återförsäljare av hörlurar lovar att komma med erbjudanden under Black Friday. Dessa ska tydligen vara något alldeles extra och jag kommer sitta beredd på knappen. Dels så behöver jag nya. Eller ja, jag vill i alla fall ha nya. Varför inte passa på när de kommer som schysst erbjudande under Black Friday? Vilka bör jag köpa? Tankar eller förslag?

Mobilskal

Black Friday kommer att vara packat med erbjudanden på mobilskal, och jag kommer att stå först i kön. Det är dags för mig att skydda telefonen mer än vad jag gjort tidigare. Det funkar liksom inte att jag ska spräcka skärmen på ytterligare en iPhone. Jag är för gammal för det. Även här har jag hört att en av Sveriges största och bästa företag kommer att steppa upp sitt game.

Julklappar

Är det inte helt fenomenalt, att handla julklappar då de finns som erbjudanden under Black Friday? Personen som var först med att göra den här kopplingen måste förstås vinna något slags pris. En sak är säker: Det var inte jag som kom på det. Först förra året såg jag erbjudanden på Black Friday som ett utmärkt sätt att komma undan billigare än annars.

Vilka erbjudanden ska ni sikta in er mot under Black Friday? Skriv gärna i kommentarsfältet!

Mer om Black Friday i sig kan ni läsa om på bloglovin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *