Om en LED ramp

Jag ska nu berätta vad jag tycker om min nya LED ramp. Ja, till att börja med kan jag ju berätta om vad det är för något. Det är alltså en montering som sitter längst fram på bilen. ”En kofångare?” tänker kanske några av er. Detta stämmer icke. Det är en ljusanläggning. En LED ramp monteras alltså längst fram på bilen och ger ifrån sig ett väldigt sken. Det gör att man syns bättre och att man ser bättre på gatorna.

Nu tänker jag lägga mig på en väldigt detaljerad nivå för att beskriva mina känslor för min LED ramp. Jag börjar med att nämna det som redan nämnts. Jag älskar det faktum att omgivningen lyser upp så bra sedan jag installerat LED rampen. Det är faktiskt ganska otroligt. Det är dessutom väldigt bra. Jag bor nämligen mitt ute i skogen och merparten av året innebär det ett jävla mörker. Det är bra för att se både väg, trafik, människor och djur på de små grusvägarna. LED ramp rekommenderas starkt till alla de som bor i liknande situationer.

Andra aspekten har också berörts. Det är väldigt bra att folk ser mig bättre tack vare LED rampen. Jag måste säga att jag slarvar ibland. Ibland gör jag inte allt jag kan för att hålla mig säker i trafiken. Det skedde en olycka för ett par år sedan p.g.a. att jag syntes så dåligt. Sedan dess lovade jag mig själv att bli bättre. Strax efter det köpte jag min första LED ramp. En succé från dag ett.

En tredje aspekt av LED rampen är utseendet. Då syftar jag främst på vad den gör för bilens utseende i stort. Det är en vacker pryl. Det ser väldigt, om jag tillåter mig att använda ett sådant ord, ”coolt!”. Det var faktiskt det ord som min bror beskrev det med när jag hälsade på dem i stan. Jag kopplade på LED rampen för att visa att jag kom längs gatan där han mötte mig. Han applåderade och skrattade och sa att det nog var det häftigaste han sett i sitt liv. Jag kände mig häftig, så det var ju väldigt passande.

Nu ska jag kila iväg med bilen. Trots att det inte riktigt är mörkt än känner jag att jag nog måste koppla på min LED ramp. Det är synd att missa möjligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *